Selecteer een pagina

Wie is De Competente Assistente?

De Competente Assistente is Els van Geijn.

Met een stevige theoretische basis (Nyenrode Bedrijfskunde BBA) en meer dan 20 jaar ervaring als ondersteuner in het bedrijfsleven heb ik mijn sporen als Competente Assistente verdiend. Al tijdens mijn studie vond ik een ondersteunende rol het leukst. En hoewel ik behoorlijk aanwezig kan zijn en mijn mening duidelijk over het voetlicht kan brengen, is mijn plek niet op het podium maar ernaast.

Thuis bestaat mijn podium uit mijn gezin: zoon Tom, man Joost en onze stokoude (21+ jaar) poes “Poes”. Met mijn (half) Belgische roots zal het niemand verbazen dat ik een echte foodie ben. Ik hou van zon en warmte, espresso op een Italiaans terras, zeilen in Friesland, vis in zoutkorst op Tenerife en het maken van verre reizen. Maar ik hou ook van het historische centrum van hometown Amersfoort, waar we gelukkig middenin wonen. Ik maak me zorgen over de toekomst van de wereld en probeer het verbeteren ervan bij mijn keuzes te betrekken.

Ik word blij van ondernemers met een passie, die weten hoe ze de wereld beter en/of mooier kunnen maken en hoe zij daar een bijdrage aan kunnen leveren. Ondernemers die een duidelijk pad naar hun stip op de horizon zien. Ik hou van ondernemers die gevraagd en ongevraagd advies kunnen waarderen en met wie ik kan lachen. Ondernemers die nog net roepen “vangen” voor ze iets over de schutting smijten. En ik geniet het meest als ik die bal meteen kan terug tennissen want “is al geregeld”.

Wil je ook dat al je ballen over de schutting terug getennist worden? En is jouw “ondernemers-pad” bezaaid met paarse krokodillen, administratieve nachtmerries en onuitgevoerde goede intenties? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

© De Competente Assistente 2021 | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring

Share This