Selecteer een pagina

En waarom zou ik De Competente Assistente inschakelen?

Ik ben zelfstandig ondernemer en als Virtual Assistant werk ik (voornamelijk) vanuit huis. Dus geen risico’s met arbeidscontracten, gedoe met werkplekken, computers en telefoons die aangeschaft moeten worden. Daarnaast heb ik ruim 20 jaar ervaring op top-niveau als ondersteuner, dus ik hoef niet lang ingewerkt te worden. Ik ben “plug & play”. Ik ben flexibel inzetbaar, dat kan dus ook voor een verschillend aantal uren per seizoen bijvoorbeeld.

Natuurlijk kan je ook alles zelf blijven doen, maar heb je er wel eens over nagedacht of dit (kosten)efficiënt is? Alle tijd die jij moet besteden aan rand-, bij en onbelangrijke zaken, is tijd die je niet kan besteden aan je core-business en/of belangrijke dingen. Uitbesteden kan eng lijken maar met de juiste persoon is samenwerken een feest. Alleen kan, maar samen is beter.

En, ook niet onbelangrijk, heb je eigenlijk nog wel zin in al dat administratieve geneuzel, paarse krokodillen of andere obstakels. Jij bent vast geen ondernemer geworden omdat je dat leuk vond. Maar guess what, ik haal mijn energie uit het doen van dit soort taken. Dus jij blij en ik blij. Gun je jezelf een Competente Assistente en neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek.

© De Competente Assistente 2021 | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring

Share This