Selecteer een pagina

Hoe gaat De Competente Assistente te werk?

De Competente Assistente is een Virtual Assistant. Dat betekent dat ik je vanaf afstand assisteer. Omdat niemand hetzelfde is pas ik mijn stijl, tools en werkzaamheden aan zodat die passen bij jouw specifieke behoeften. Want wat voor de een werkt, hoeft niet te werken voor de ander.

Om te beginnen gaan we kennismaken met elkaar. Tijdens dit eerste (gratis) gesprek onderzoeken we of er een klik is en wat jij belangrijk vindt in je werk en de rest van je leven. Waar de stip op jouw horizon staat en wanneer je die wilt bereiken. We kijken naar de obstakels die je onderweg tegenkomt, wat er mis gaat, beter kan, maar natuurlijk is er ook aandacht voor wat goed gaat. We praten over wat je energie kost en wat je energie oplevert. Natuurlijk komt ook jouw beeld van onze samenwerking aan bod.

Naar aanleiding van ons eerste gesprek doe ik een voorstel. Dat stuur ik je toe in de vorm van een offerte met eventueel een (mondelinge) toelichting. In dit voorstel een aantal tips & tricks die het voor jou makkelijker maken je doel na te jagen. Ik kan ook een aantal (digitale) tools aan je voorstellen die je kunnen helpen. Tools die uiteraard passen bij jou en je bedrijf.

Ga je met de offerte akkoord dan kunnen we aan de slag!

© De Competente Assistente 2021 | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring

Share This